Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.11.2017 13:36:57 - K.Zahradnik

Proč Vaše strana plive na voliče a demokracii II

Pane poslanče, velmi nerad podávám tyto redotazy ale když mi odpovídáte otázkami tak mi ani nic jiného nezbývá. Ano, mě a lidem z mého okolí opravdu uniklo, že chcete podporovat body programu, které máte s hnutím ANO společné. Možná byste to měl sdělit panu Fialovi a paní Udženiji, kteří tak vehementně odmítají jak účast ve vládě tak jakoukoliv podporu hnutí ANO. Jak chcete prosadit např. snížení daní když na tom nebudete spolupracovat s hnutím ANO? Kde najdete potřebnou většinu pro prosazení tohoto záměru? Ptám se na prosazení, ne na to, že podáte návrh, který neprojde a potom budete řečnit jak je ANO špatné. To je totiž to okopávání kotníků. Prosím o věcnou odpověď bez invektiv. Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.11.2017 21:04:02 - Miloš Vystrčil

 1. Pokud bude ANO podávat v PS návrhy, které jsou v souladu s naším programem, budeme je podporovat (pokud jejich přijetí nebude napevno spojen s přijetím jiných návrhů, které nepodporujeme - to se totiž často tak dělá, a pak se pokrytecky vykládá, jak opozice nepodpořila návrhy, které sama dříve podporovala). Pokud jste někde četl opak, tak mi prosím pošlete ukázku nebo odkaz na příslušný rozhovor apod. Když pan předseda říká, že nebudeme ANO podporovat, tak to znamená, že nebudeme hlasovat pro důvěru (ani při hlasování o důvěře tolerovat) vlády ANO tj. Andreje Babiše.

2. Nejsem poslanec

Miloš Vystrčil