ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.11.2017 13:40:31 - mezibecvan007

Po Schengenu se pohybuje 18 milionů ilegálů - co s nimi ?

podle vyjádření ministra vnitra Chovance se Schengenem pohybuje 18 milionů ilegálů,o nichž nic nevíme. Tj. cca přes 3% populace tj. cca každý 30 člověk. Jaké připravuje EU řešení - deportace všech x legalizaci všech x kombinace x jiné řešení ? Proč ČR aktivně nenabídne např. letadla CASSA pro převoz ilegálů do zemí jejich původu? Info o počtu ilegálů viz. http://echo24.cz/a/iCstN/evropou-se-pohybuje-18-milionu-neevidovanych-lidi

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.11.2017 16:33:10 - Ivo Valenta

Dobrý den,


neumím ověřit počty, které uvádíte, ale pokud je to skutečně pravda, není to dobrá zpráva. Letadlo pro převoz do země původu je opravdu nerealizovatelné řešení.

Problém je na straně cizinecké policie a bezpečnostních složek, ty nemohou nečině přihlížet této skutečnosti, ale měly by urgentně sjednat pořádek. Místním šetřením by mělo docházet k odhalování ilegálních přistěhovalců a postupně je vyhosťovat ze zemí EU. Je to sice jistě mravenčí práce, ale 18 milionů ilegálů opravdu nelze jen tak ignorovat.


S pozdravem

IV