Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.11.2017 8:47:23 - Voldánová

Sobotkova rezignace

Dobrý den, myslíte, že je správné požadovat reziganci po politikovi, kterého si ale zvolili sami občané? Ať je Sobotka jaký chce, mandát získal ve svobodných demokraticých volbách. Proč by měl teď rezignovat? A myslíte, že tyhle žabomyší války, které v ČSSD trvají už víc jak měsíc, vám přinesou body? Když se ODS dostala na dno, snažila se rychle zvednout, vy se ale stále potácíte na zemi v bahně.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.11.2017 13:43:21 - Bc. Roman Onderka, MBA
Dobrý den, Váš dotaz by měl směřovat na vedení krajské organizace ČSSD Jihomoravského kraje, případně na delegáty krajské konference, kteří pro toto usnesení hlasovali. Jsem přesvědčen o tom, že kdyby se B. Sobotka účastnil jednání orgánů ČSSD a to včetně krajské konference a mohlo tak dojít k výměně názorů, vůbec by takovéto usnesení nevzniklo. Jakékoliv žabomyší války a zabýváním se sama sebou v mediálním prostoru, ČSSD opravdu škodí. Doufám, že únorový sjezd bude tím pomyslným startem, kdy ČSSD najde svoji tvář, jasně určí své směřování a hlavně bude srozumitelná dovnitř, ale i navenek směrem k veřejnosti.

Roman Onderka