ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.11.2017 8:52:41 - Voldánová

vedení ČSSD

Dobrý den. Co říkáte na výzvu z jižní moravy, aby Sobotka rezignoval na mandát, který získal ve volbách od občanů? Myslím, že je to přehnaná reakce, ale Sobotka měl konference účastnit. Co vy na to? Myslíte, že tyhle žabomyší války, které v ČSSD trvají už víc jak měsíc, vám přinesou body? Když se ODS dostala na dno, snažila se rychle zvednout, vy se ale stále potácíte na zemi v bahně. Poslední otázka: Kdo by podle vás měl stranu dál vést? Voldánová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.11.2017 18:39:12 - Petr Dolínek
Vážená paní Voldánová,
jsem přesvědčen, že v těžkých chvílích by se ČSSD měla především semknout. Můžeme se opřít o 140 lete historie, o ideje, které hájily generace našich předchůdců, o tisíce členů i statisíce věrných voličů. V minulosti už jsme překonali horší období, než je to současné. Překonáme i toto. Ale dokážeme to pouze společně, když potlačíme osobní ambice. Stranu by měli vést lidé, kteří představí vizi, kudy by se sociální demokracie měla ubírat v budoucnu. Nyní je čas na to, aby se tito lidé představili v regionech. Podle mě teď nemá smysl šermovat jmény. ČSSD si své vnitrostranické věci musí vyřešit uvnitř. Občany totiž zajímá pouze to, jakým způsobem budeme hájit jejich zájmy a pomáhat řešit jejich problémy.