Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.12.2017 11:29:15 - Rigiz

ministryně obrany

Dobrý den, co si myslíte o Karle Šlechtové jako ministryni obrany? Babiš vyzdvihuje odbornost kandidátů. Je tomu podle vás skutečně tak?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.12.2017 21:03:41 - Ing. Radovan Vích
 Dobrý večer a děkuji za dotaz,
paní kandidátka na ministryni obrany Karla Šlechtová vlády Andreje Babiše, je politickým nominantem hnutí ANO do menšinové vlády složené ze členů anebo nominantů ANO a odborníků. Její nominace ze strany Andreje Babiše je zřejmě spojená s očekáváním větší erudice v rámci investic a dlouhodobě plánovaných akvizic, které se předcházejícímu ministru obrany za ANO Stropnickému moc nedařily (odborníkem nebyl) dotahovat do konce. Andrej Babiš bude postupně shánět podporu této vlády mezi jednotlivými stranami zastoupenými ve Sněmovně. Hnutí SPD nebude podporovat vládu, ve které je trestně stíhaný premiér. Z uvedeného vyplývá, že Karla Šlechtová zcela jistě není odborníkem ale politickým nominantem hnutí ANO a jsem také přesvědčen, že tato vláda a v tomto složení důvěru Sněmovny nezíská.

Hezký večer