Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.12.2017 17:29:45 - thomask

Vyjádření podpory.

Vážený pane Okamuro,
vy,Marine Le Pen,Geert Wilders a další stejně smýšlející politici,mluvíte nejen mě,ale mnoha lidem z duše.Myslím,že liberální korektní politice pomalu odzvonilo,proto se brání zuby nehty,protože se jí drolí půda pod nohama.Budu Vás aspol všemožně podporovat a prosazovat,aby se myšlenka bezpečných států evropy dostala do povědomí mnohem více lidem a aby nezvaná vraždící ideologie nedostala šanci v českých zemích,když už jí dostala jinde.
Vím,že Vás všechny budou okopávat,nadávat Vám,nálepkovat,ale prosím,buďte pevní,jako jste byli dosud.Stojí za Vámi mnoho milionů lidí a věřím,že až ostatní procitnou a uvědomí si široké spektrum okolností toho,co se děje v Evropě,tak se přidají a budou bránit minimálně svou zemi.A sluníčkáři,vítači,maskovaní neofašisté a samozvaní filantropové,dělající pokusy s obrovskou masou lidí musí skončit v propadlišti dějin.S pozdravem a přáním pevné vůle,nervů a zdraví Váš volič a podporovatel T.Kníže-Hradec Král. e-mail: thoreb@email.cz

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.