JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.12.2017 10:39:27 - Radka J.

minulost

Dobrý den, cením si toho, že jste můj dotaz nesmazal. Ale nechápu, proč mi na něj nemůžete odpovědět. Není pravda, že byste se k tomu, co bylo před rokem 89 nevyjadřoval – komunisté obecně často srovnávají dobu před rokem revolucí s dneškem, Každý má nějakou minulost a určitě každý z nás dělal chyby. Jestli se k tomu, co jste udělal, odmítáte vyjadřovat působí to tak, že máte svědomí čisté. A kdybyste toho litoval, nevím, co vám brání se omluvit. A hlavně, nemyslíte, že kdybyste se omluvil, většina by to přijala? Byl jste tehdy hodně mladý. Pokud ale ničeho nelitujete, jak vám věřit, že pod vaším vedením nebude policie občany šikanovat? Už teď jsou známy případy, kdy překračuje své pravomoci.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.12.2017 18:52:03 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za další dotaz. Jsem člověk pevných zásad a pokud jsem řekl že se k době před rokem 1989 nebudu vyjadřovat tak se nebudu vyjadřovat. Můžete na mě zkoušet finty, můžete spekulovat, ale já se stejně nevyjádřím. Udělám to, až sám doznám, že nastala ta správná doba. 

Přeji Vám klidné Vánoce a vše dobré

Zd. Ondráček