JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.12.2017 19:21:31 - el diablo

Přeji dobrý večer

Pane Ondráčku,co je podle Vás pravým důvodem nenávistné kampaně proti Vám?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.12.2017 10:15:18 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za dotaz. Nejde primárně o kampaň proti mě, já jsem pouhým nástrojem té kampaně. Prvním nástrojem byl předseda výboru pro bezpečnost Radek Koten a dalším v řadě bude ministr vnitra Lubomír Metnar. Ten zatím dostal na výběr, buď se dnes omluví za něco co nemohl ovlivnit, tedy službu v Pohotovostním pluku VB a jejich nasazení v období tzv. Palachova týdne nebo bude lynčován. Já mu budiž příkladem. Jsem docela zvědav, jak se to tomu postaví, co převáží, zda čest a spravedlnost nebo obavy a funkce. Vše co se nyní děje je dobře organizováno a je to vedeno strachem, který vyvolává Hnutí ANO a jeho předseda pan Andrej Babiš. On by mohl vládnout, on by mohl ohrozit tu nepsanou, ale po 25 let realizovanou dělbu moci mezi ODS a ČSSD za poklonkování lidovců. Vždyť to přeci všichni víme, že jedni vládli a kradli (oni to nazývají privatizovali) a ti druzí sice tu a tam vyštěkli, ale v podstatě mlčeli a čekali na svoji příležitost. Takto si role přehazovali a vždy se ujišťovali, že si neublíží. I proto devastovali policii, aby neviděla a nevyšetřovala. To vše by se nyní mohlo změnit. Po volbách si řekli, je to dobrý, Babiš nezíská většinu a zameteme s ním jako vloni na některých krajích. Ale ouha, Babiš získal podporu od SPD a KSČM na sestavení Sněmovny. Co kdyby se mu to povedlo i v případě sestavení vlády. To by bylo už opravdu zle. Co naše koryta, kdo nám je ochrání? A tak přichází protiútok. Nejdříve malý klín v podobě Radka Kotena. Ten nezabral. Velký klín v podobě Ondráčka. Ten při první volbě zabral, ale při druhé už tak dobře ne. Na pomoc proto přichází zpochybnění volby a jsou povolání placení demonstranti. Z důvodu Vánoc, svátků klidu a míru, je malá pauza, která bude využita k "zpracování" některých poslanců hnutí ANO, aby rebelovali, aby se postavili na odpor proti Ondráčkovi a bude-li to třeba i svému ministrovi vnitra. Jedině tak lze dosáhnout toho, aby Andrej Babiš nepřevzal skutečnou moc, což by znamenalo konec blahobytu některých vybraných jedinců.

Jde však o to, zda ti toto uvědomuje samotný Andrej Babiš a zda má dostatek sil své záměry, se kterými vyhrál volby, dotáhnout do konce. Obávám se, že ne.       

Přeji klidné Vánoce a vše dobré.

Zd. Ondráček