JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.12.2017 20:36:31 - zebra

120 muslimských imigrantů i uprchlík sedí v Česku ve vězení! Mají mnohem vyšší kriminalitu než Češi! Proč jsou sem přijímáni 2?

V tom případě by mě zajímala ještě odpověd na druhou část otázky - proč jsou sem přijímáni muslimští imigranti? Jaký k tomu politici mají mandát? Vždyt lžou lidem do očí, že jsou proti přijímání imigrantů! A způsobují tím obrovský nárust kriminality...proč tedy máme takovou imigrační politiku?

Jak se pak liší současný režim od toho minulého? Dříve se zamlčovaly zločiny komunistů, aby se lidi nebouřili proti socialismu, tak dnes policie zamlčuje zločiny cizinců, aby se lidi nebouřili, že jsou vražděni a znásilnováni imigranty, které sem přivádí vláda?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.12.2017 21:33:37 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Ještě jednou dobrý den.

Pokud se tak děje musíte rozlišovat, kteří politici to dělají. Podle mě to nedělají politici - zákonodárci, ale politici moci výkonné, ale hlavně úředníci. Vláda k tomu žádný mandát nemá. Toto by měla hlídat hlavně média, ale ta naše jsou k ničemu, neslouží zájmům ČR a jejich obyvatel.

To, jak se od sebe liší ten který režim nechám na hodnocení jiných.

Zd. Ondráček