JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.12.2017 22:10:28 - VolicPravicak

pan Janda

Pane doktore, proč Vás uráží "herec" Janda. Nevíte náhodou, zdali tento člověk někdy vůbec pracoval rukama, nebo je jen přisátý na dotace? Děkuji :)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.01.2018 16:41:45 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za dotaz. Mě osobně "herec" Janda neuráží, protože to není člověk, který by mě urazit mohl. Připouštím, že on to může mít stejně vůči mě, ale to mě nechává v klidu. Já se nikde neoháním křesťanskými hodnotami, ale v podstatě žiji v souladu s nimi. Možná i proto nemám pro tento druh dostatek pochopení. Já se prostě stále držím tradičního dělení lidí na muže a ženy. Obě tato pohlaví pak tvoří rodinu, která je předpokladem reprodukce. Kdyby to příroda chtěla jinak, tak by to tak i zařídila. K dotazu, zda tento člověk někdy pracoval rukama mohu uvést, že rukama dělal něco, za co si peníze vydělával, takže "pracoval". Nyní je jak parazit přisátý na dotaze a zatím ho to živí dobře. Jen v roce 2017 mu úřad vlády vyplatil několik milionů.

Zd. Ondráček