Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.01.2011 19:51:56 - heliška

Senát upozorňuje na chybně nastavené systémy

Dobrý den, vláda Váš návrh na zrušení státních maturit shodila ze stolu. Když si spočtu dva a dva, napadne mě, že státní maturity podpoří i sněmovna a senátoři se zase jednou ukáží jako úplně zbyteční chlapíci. K čemu vám je většina v Senátu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.01.2011 12:19:18 - Marcel Chládek
Senát je od toho, aby upozorňoval na chybně nastavené systémy. Pokud poslancům nevadí jedna vyhozená miliarda z okna, pokud podpoří státní maturitu, i když většina je seznámena s riziky, která přináší, tak si za to musí nést plnou zodpovědnost. Otázkou je, jestli nejsou v politice spíše zbyteční chlapíci, kteří před volbami říkají něco jiného než po volbách. Jako příklad mohu uvést současného premiéra Nečase, který sliboval zrušení státní maturity a nyní je podpořil.  Pokud bych použil logiku "Helišky", tak bychom po fotbalovém utkání museli nazvat "zbytečnými chlapíky" všechny hráče poraženého mužstva.