Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.01.2018 9:40:41 - Oldřich Hanák Praha

Nejhorší prezident je Miloš Zeman

Dobrý den, pane prezidente. Já vás volit nebudu. Ačkoliv jsem vás volil posledně. Prokážete někdy národu méně arogance a hlouposti? Česká republika potřebuje prezidenta, který nebyl spojen s minulým režimem a který není vulgární, ignorantský a nebývá opilý. Jaké si dáváte šance, že budete zvolen opět? Sázíte na méně myslící jedince? Hodláte někdy vůbec zlepšit váš postoj k obyčejným lidem a všem, kterým jste ublížil ještě jako šéf vlády za ČSSD v opoziční smlouvě s ODS? Víte že jste spolupracoval na zákoně 120/2001 Sb. Exekuční řád a způsobil jste statisícům českých občanů bídu, utrpení, bankroty a smrt? Jak se vyrovnáte s faktem, že za neštěstím lidí v exekucích můžete vy? Nestydíte se být podporován vymahači a exekutory? Děkuji za odpověď, určitě bude žádná, nebo velmi urážlivá a šťavnatá, jak je u vás zvykem. Nevážím si vás. A takových je nás víc. Jste špatný prezident. Jak se s tím vyrovnáte? Nebo je vám jedno, co si o vás lidé myslí? Asi ano, když neodpovídáte.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.01.2018 12:46:57 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den,

každý má právo si vybrat svého kandidáta. Pokud se například soustředíte na to, že by kandidát neměl být spojen s minulým režimem, doporučuji seznámit se s mým životopisem z té doby a například s tím, co se stalo, když jsem prohlásil, že nesouhlasím s okupací Československa v roce 1968.