Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.01.2018 10:45:56 - středopravicový volič

Zeman nebo Drahoš

Dobrý den, taky mě překvapilo, že Topol získal tak málo hlasů, ale načasování jeho kampaně bylo fakt neštastné. Pozdě a ještě v den, kdy jeho kámoš nastoupil do vězení. ODS měla ale vždy kritický postoj k EU, který sdílím. Opravdu si myslíte, že Drahoš smýšlí podobně? Podle mě ne. Takže Zeman nás táhl na východ, což je špatně, ale co když se Drahoš bude zase podřizovat EU? A i když je Rusko horší, nemá nyní takovou moc zasahovat třeba do našeho práva jako EU, která nám může lesoc nařídit a taky to činí. Děkuji za odpověď. Hezkou neděli.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.03.2018 15:54:18 - Miloš Vystrčil
Omlouvám se za pozdní odpověď. Nějak jsem na Vaši otázku zapomněl odpovědět. Moc se ještě jednou omlouvám.Co by jako prezident děla Jiří Drahoš se těžko odhaduje.Já jsem Jiřího Drahoše ve druhém kole volil, protože mi to připadalo lepší než volit Miloše Zemana. Samozřejmě ani tato volba nebyla v případě vítězství Jiřího Drahoše bez rizika.
S pozdravem Miloš Vystrčil