PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.01.2018 13:28:14 - Dana Duchková

Má vůbec západ co nám nabídnout? multikulty bez křesˇ...

Dobrý den,
chci se zeptat, co nám vlastně může západ nabídnout? Je v rozložení, kolaps škol - vede díky k migraci k rozložení, kolaps zdravotnictví-je přetížené, finančně díky migraci nezvladatelné, v případě války proti Rusku se země položí v občanských válkách. Ztráta hodnot na západě, svoboda je pa-sé, cenzura a totalita nastupují, tolerance islámského násilí kolikrát jako vzor pro mladé atheisticko-křesťanské děti.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.01.2018 13:37:23 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,na vašem tvrzení je hodně pravdy. Konec konců i Marx předpovídal, že komunismus zvítězí na Západě. Lenin to předělal na Východ, což se evidentně neosvědčilo. Z dnešního Západu jde internacionalismus přejmenovaný na multukulti, ze Zípadu jde "Z národů ač jsme různých", vyloženě úpadkové myšlení. Buď budeme sami sebou, nebo zahyneme. Sami sebou ovšem budeme jen těžko prostřednictvím komerčního vlastenectví a svěření vedení společnosti přivandrovalcům a půlasiatům.