RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.01.2018 4:24:10 - haleluja

Jaká nenávist??!

Pletete si pojmy s dojmy, nenávist je k invazi migrantů, jejím autorům, cenzuře všeho druhu jako takové třeba příspěvkům na Novinkách, kde blokuje cenzor takřka vše slušné o migraci jako takové, nebo nenávist k tomu, že si může kdejaký čmouda cestovat po světě bez dokladů a ještě je chráněn, oproti řádnému cestujícímu, co musí mít doklady a jinak ani o krok dále, a mít třeba láhev s vodou, tak je držen kdekoliv na světě mimo cestovní prostory, ale takový migrant ekonomický vyžírka má préé??A tedy k tématu nenávisti v duelu, nepovažuji projevy voličů za nenávist, ale pouze projev klání jako utkání, a po tomto klání, rozhodně NEMŮŽE BÝT NAŠÍM PREZIDENTEM TEN, KDO VÝŠE UVEDENOU INVAZI V MILIONECH SCHVALUJE,OMLOUVÁ,I BYT JEN MALINKÝM "PÁR CHUDÁKŮ", jednoznačně NE!! tak jako vaše strana ODS tu vládla 28 let střídavě s ČSSD tu je neskutečných 5,5 bilionů tunelů, rozkradených a ještě se budete cítit poškozeni??!! Tak jak nikdy nemůže být prezidentem Drahoš, nemůže vládnout ODS!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.01.2018 11:34:02 - RNDr. Jan Zahradník
  Vážený pane haleluja,

tomu Vašemu zmatenému textu příliš nerozumím. Vím jenom to, že nenávist je silně negativní emoce a že řídit se jí je a vždy bylo špatné. Souhlasím s tím, že projevy diváků v duelech nejsou v převážné většině motivovány nenávistí. Jsou důsledkem silně kontroverzního prostředí, které průběžně nastolují naše média. Ve druhém kole prezidentské volby si volte, koho chcete, já dám svůj hlas Jiřímu Drahošovi.

S pozdravem

Jan Zahradník

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE