MUDr. Vladimír Dryml

Prezident svazu Senioři České republiky
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.08.2012 22:15:21 - Igor Solinski

Já nešpiním ČSSD!

Proč jste byl tak dlouho v ČSSD a nyní ji tak špiníte, přijde mi to, jakože Vás soc dem nechtěla podpořit v boji o Senát, tak jste se rozhodnul jí to zavařit. Jinak držím palce Vaší práci a ať vyhraje Zeman prezidenta!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.09.2012 8:00:10 - MUDr. Vladimír Dryml
Já nešpiním ČSSD!Nesouhlasím však dlouhodobě s některými vedoucími představiteli současného vedení ČSSD, které nechce nápravu korupce na krajích,místa na kandidátkách se kupují,/nahrávky z Pardubického kraje,likvidují se ti,co nesouhlasí s krajskými kmotry nebo kmotřičkami a nynější vedení strany trpí nedemokratické metody v organizacích a podivné financování, převážně z peněz EU.Prostě už jsem měl dost přetvářky a lží,zváště po volbě nového předsedy minulý rok v Brně a machinací kolem jeho volby i volby místopředsedů,kde došlo ke slovnímu a málem i pěstnímu konfliktu.Moje výhrady a opakovaně jsem je říkal i veřejně na stranické půdě byly jen pro smích,zejména Sobotkovi.Poslední kapkou byla volba kandidáta na prezidenta,kde stejní zrádci,kteří zradili Miloše Zemana nyní prosadili mladého Dienstbiera s jediným cílem,aby se ho zbavili.Já jsem v Senátu ještě 2 roky a nevím nic o tom,že by mne měla ČSSD podpořit v nynějších volbách do Senátu!!! Ostatně to nebylo tehdější vedení ČSSD,ale já,kdo přišel s myšlenkou odsouzení regulačních poplatků a ČSSD slavila oranžové tsunamii Stále tedy platí,že každý dobrý skutek musí být v ČSSD po zásluze potrestán.Volby do Senátu jsou osobnostech a ne o stranách,jak je tomu při volbě do Sněmovny,kde rozhodují stranické sekretariáty.Ostatně tehdejší 1.místopředseda Sobotka byl proti tomu,aby regulační poplatky byly hlavním tématem voleb v roce 2008