Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.02.2018 16:03:43 - Anče Kuba tajnej

Víte, co se v dnešním Švédsku děje? Ještě pořád ho máte jako vzor?

Dobrý den, před volbami jste několikrát řekl, že Vaším vzorem je Švédsko se silnou sociálně-tržní ekonomikou. Bohužel si neuvědomujete, že to, o čem tak často mluvíte, je dnes minulostí. Stav ve Švédsku se rapidně změnil, ale o tom se mainstreamových médiích nedočtete. Skutečnost je taková, že švédský ráj odchází a přichází multikulturní peklo. Na ulicích se střílí, vybuchují bomb, podpalují se auta, islámská mafie kontroluje obchody a podnikání a ten kdo neplatí výpalné, toho prostě podpálí. Znásilňuje se na ulicích, v bytech, veřejné, na školách, úplně všude, dělají to hromadné a směji se u soudu, kde mnoho z nich ještě dostane odškodné, protože se to nedá dokázat nebo proto, že jsou zabiti svědci. http://pravyprostor.cz/svedsko-jak-se-z-raje-stalo-peklo/
Článků o skutečném stavu ve Švédsku je u nás poměrně dost, ale pouze v nezávislých médiích, která bývají označována jako dezinformační a proruská. Budete i nadále trvat na tom, že současné Švédsko je náš vzor?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.