Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.02.2018 11:37:07 - tříska

Komu konkrétně tedy šlo 7,4 milionů za PR a analýzy???

Dobrý den, vážím si vaší odpovědi. Nikde jsem v ní ale nenašel odpověď na otázku, komu dala starna 7,4 milionu za PR a analýzy? Není to příliš? Nebo to je normální částka? Já si třeba dokážu představit, že by se ty peníze dali využít efektivněji. Třeba by poslanci mohli objíždět svůj volební obbvod a dělat si analýzy sami z toho, co zjistí. Ale chápu, že když to nejde z vaší kapsy, je vám to jedno.
Mám pochybnosti, proto se využívám možnost se zeptat. Asi správně jsem pochopil, že Okamura a Fiala, kteří dříve odpovídali mají nyní nos moc nahoru a na odpovědi si za půl roku nenašli čas... Bohužel ve mě zbuzuje pochybnosti i to, že se ukazuje, že to, co Okamura tvrdí, nemusí být vždy pravda. https://www.lidovky.cz/okamura-na-facebooku-zopakoval-ze-tabor-pro-romy-v-letech-nebyl-koncentracni-1sa-/zpravy-domov.aspx. Omluvil se, to je chválihodné, ale pak zase řekl něco, na co nemá žádný důkaz. To samé Rozner.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.02.2018 21:20:58 - Ing. Radovan Vích
Dobrý den a děkuji za dotaz.
Těch uváděných 7,4 milionů korun za kampaň SPD je názornou ukázkou, jakou hnusnou kampaň proti SPD vede novinářská žumpa, která tento týden rozjela lživou tuto pomluvu, tedy že SPD neadekvátně zaplatila v rámci volební kampaně jedné mediální agentuře, která spadá pod holding známé sociologické společnosti SANEP, oněch více než sedm milionů korun. A tito zaplacení podvodní novináři hned začali schválně spekulovat, jestli náhodou Okamura netuneluje stranu, což mu nikdy ani v minulosti nebylo prokázáno. Je vidět, že tato ostudná kampaň zasáhla i Vás. A jaká je tedy pravda? Podle údajů z transparentních účtů jednotlivých stran dala na mediální služby nejvíce ČSSD (61,2 mil. Kč), následují ODS (55,7 mil. Kč), hnutí ANO (55,6 mil. Kč), TOP09 (44,9 mil. Kč), STAN (37,5 mil. Kč), KDU-ČSL (34,4 mil. Kč), KSČM (15,2 mil. Kč), SPD (11,5 mil. Kč) a Piráti (5,1 mil. Kč). tyto částky jsou uváděny v souhrnu jako náklady na PR.Tábor v Letech je smutnou záležitostí naší historie. Pro mě osobně je to již uzavřené téma. Holocaust a utrpení vězňů a obětí koncentračních a trestních táborů jsem nikdy nezpochybňoval a nezpochybňuji. Pro mně se však nyní jedná o téma, které se někomu hodí neustále vracet do diskusí v mediálním prostoru. Pan Okamura se za výrok omluvil a to je podstatné.