Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.02.2018 13:58:17 - Kaskadér ll

" TŘÍSKA " v oku

Dobrý den pane Kobzo , jsem ráda že odpovídáte na dotazy , ale i na ty , které vlastně jen provokuji ! Samozřejmě vedi, že Vaše finance jsou v pořádku , ale protože jim vadí pan Okamura a celá SPD a rádi by, aby zmizela z politické scény ČR, tak se nestydí sproste dehonestovat Vás všechny ! Ráda bych věděla , jestli se bude SPD nějak bránit - třeba trestní oznámení , není přece možné , aby někdo- kdokoliv, pořád veřejně a nepravdivé napadal SPD ! Komu to slouží ? Kalouskovi , Gazdikovi, Fialovi, kteří mají pár procent a pár poslanců ? Nenechte se a brante se , jsem Váš volič !
P.s. Víte o petici, kterou pan exposlanec Soukup za hnutí ANO uveřejnil na PO na svém profilu ?? Jak se k této petici stavíte, budete a podporujete její rozšíření po celé české republice ?? Zapojit se do sbírání / a její šíření / je nutné , je třeba statisíce podpisů ! Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.