JUDr. Ondřej Veselý

  • SOCDEM
  • Písek
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.02.2018 20:49:16 - brics.mmf

Je tedy klíčovou otázkou jesli to co sjezdu očekáváte vy je opravdu v souladu s tím, od sjezdu očekávají voliči

Předně bych vám sdělil osobní názor. Co může sjezd změnit, když v PSČR máte poslance vesměs ze sobotkova křídla ? Nikde jsem nečetl nic o tom, že by byl jedním z hlavních bodů okamžité vyloučení všech z uvedeného sobotkovo křídla ? Jak chcete tedy změnit obraz strany se starými poslanci, kteří budou v PSČR minimálně do přístích voleb ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.02.2018 8:56:57 - JUDr. Ondřej Veselý

Dobrý den,

po pravdě netuším, jak vypadá takový poslanec ze Sobotkova křídla. Každopádně však Bohuslav Sobotka do otázek budoucího vedení ČSSD nijak nevstupuje a řeší, spolu s ostatními kolegy poslanci, pouze chod klubu a sněmovny.

Taky moc nechápu, za co by měl být kdo vylučován. Pokud jde o vylučování za názory, pak takové postupy zcela odmítám. Ta doba už tady byla do r. 1989 a rozhodně se k ní nehodlám vracet. Vylučovat se má za korupci, páchání jiné trestné činnosti apod. Ale vyloučení ve stylu: "Máš jiný názor a já tě nemám rád", tak to skutečně ani náhodou.