JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.02.2018 16:51:40 - maulise

dotaz

Už jsem tady byl napomenut, že nepokládám dotazy,ale jen konstatování.Tak tedy, abych zase nedráždil"Jak se máte a jak se k vám osobně chovají poslanci-opozičníci,kteří sice lidem leccos naslibovali,ale teď jen pořádají hony na poslance-kolegy?? Už se to trošku uklidnilo? Ono jde také o to,že jste chytrý,vzdělaný člověk a to se neodpouští.. Přeji hezký den a držte se !

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.02.2018 17:20:01 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za položený dotaz. Mám se dobře, těším se dobrému fyzickému i psychickému zdraví. Zocelilo mě předchozí zaměstnaní, kdy jsem pracoval i s takovými lidmi, kterým by mnozí kolegové nepodali ani ruku. Nemohu říci, že bych znamenal nějaké nepřátelské chování a někteří kolegové z opačné části politického spektra mi dokonce i řekli, abych to nebral osobně. Víte, za dobu služby této zemi jsem byl "z uniformy" svlékán nejméně jednou ročně. Proto jsem v klidu a soustředím se jen na práci.. Přesně vím co chci pro bezpečnost ČR a našich občanů prosadit a pracuji na tom. A jestli budu v té či oné funkci na tom nic nezmění.

Přeji hezký den.

Zd. Ondráček