PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.02.2018 15:21:33 - Ing. Jaroslav Kuneš

Evropský parlament

Dobrý den, pane předsedo Sládku, vaše cíle jsou z článků jasné. Má vaše strana schopné lidi a prostředky bojovat o pozici v Evropském parlamentu? V případě že ano, jakou rétorikou chcete hovořit v Evropském parlamentu vůči této instituci a společenství států? Jakou roli sehrají republikáni v Evropském parlamentu? Děkuji Vám za odpověď!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.02.2018 19:49:01 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý večer,máme prostředky a budeme kandidovat do EP, abychom jej rozložili zevnitř. Naše názory jsou jasné již mnoho desetiletí. Problém je však v tom, že za rok budou naše slova opakovat všichni, aniž by to mysleli vážně. Lidé si tedy budou muset vybrat, zda jako v loňských parlamentních volbách naletí těm, kdo jinak mluví a jinak konají (podívejte se na strany a politiky, kteří jsou dnes v parlamentu), nebo těmi, kdo svoje slova myslí vážně.Takovou otázku, zda máme lidi, kteří by mohli být v EP? To jsem poslouchal tolikrát, ale podívejte se raději na současný EP. Myslíte si, že může být něco horšího a odpornějšího než Telička, Jourová a všech 21 europoslanců o kterých ani nevíte, že existují?A český parlament . vždyť je to tam samý blbec, lhář, podvodník a zloděj.I ten poslední náš je lepší než ti nejlepší od současné parlamentní bandy devíti.