Mgr. Lubomír Volný

  • Volný blok
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.02.2018 11:07:44 - Motto-motto

Unie národních států

Co to je? Kdo by byl součástí, za jakých podmínek? A myslíte, že to chtějí i ostatní státy? Nebo by NU fungovala vede EU? Abychom ve finále nezůstaly osamoceni jako tomu bylo v minulosti a pak to neskončilo dobře.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.05.2018 12:09:37 - Mgr. Lubomír Volný
Je to projekt politických stran a hnutí, které si uvědomují výhody společného trhu a volného pohybu a zároveň nebezpečí politického a byrokratického monstra, ve které se změnila EU po ratifikaci Lisabonské smlouvy.Pokud jiné státy nebudou chtít, tak v ní logicky nebudou. Prozatím, pokud uvažujeme historicky, jsme většinou "nebyli sami", ale byli jsme zrazeni svými "spojenci". Přesný vývoj jakékoliv historické události nešel, nejde a ani nepůjde přesně predikovat. Nikdo z nás, původních naivistických eurooptimistů,  přece v roce 1992 netušil jaká katastrofa se pro Evropu chystá a že nebude zase až tak dlouho trvat, až odejde z EU první z jejich páteřních ekonomik.