Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.02.2018 10:13:32 - Anče Kuba tajnej

Cenzura e-mailů v Česku

Od 15. prosince 2017 funguje v naší zemi plošná cenzura pošty!. Lidem, kteří mají domovský mail na Bakalových serverech Centrum, Atlas, nebo Volný, nejsou doručovány „závadové“ maily, aniž by o tom věděli. Pošta prostě zmizí, bez jakéhokoli varování, někde mezi odesilatelem a příjemcem zpráv. K tomu, aby byla pošta lidem zcenzurována, stačí jen jedno - uvést v ní odkaz ta tzv. "proruský" či "dezinformační" web. Cenzurovány jsou e-mailové zprávy, které obsahují odkazy např. na Parlamentní listy, Novou republiku, Rukojmi, Sputnik, Svobodné noviny, Zvědavce, Literárky, Protiproud, Pravý prostor, Aeronet, Czechfreepress, Security magazín a mnoho mnoho dalších.
O této cenzurní lumpárně už některé weby psaly, ale jaksi se nic neděje. http://pravyprostor.cz/cenzura-mailu-v-cr/
Zdá se, že se jedná o první pokus cenzury mailů, který bude pokračovat i u dalších poskytovatelů. Nemělo by se s tím něco dělat, protože i pro mailovou korespondenci by měla platit stejná pro poštu klasickou?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.