Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.02.2018 12:22:50 - tříska

Odpovíte mi?

Dobrý den, právem jste po mě chtěl, abych doložil, co jsem napsal. Já jsem vám poslal odkazy na zdroje, z kterých jsem čerpal. Možná byste tak měli chtít po těchto médiích omluvu nebo ne? Je také zvláštní, že jste mi pak už neopověděl, i když jiným ano. Taky by mě zajímalo, jak se vypořádáte s dezinformátory z vlastních řad, jako je třeba Rozner nebo Šafránková na které jsou hromadně podávány žaloby? Dochází vám, že kvůli takovým jedincům jste pak nedůvěryhodní všichni, i když někteří určitě máte vysoké IQ a myslím, že i přehled? Ono se to pozná i podle toho, jak kdo odpovídá. Myslím, že kdo ví, o čem mluví a za svými názory si stojí, tak odpoví, ale třeba zmínění dezinformátoři mlčí….

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.04.2018 15:52:43 - Mgr. Jiří Kobza
Dobrý den,

bohužel jsem Vaši reakci nedostal, tak jsem nereagoval. Je na nás vyvíjen tlak ze strany médií, který má za účel pošpinit SPD před jednáním o podpoře vlády a znemožnit nám prosadit náš program, zejména referendum o setrvání v EU, kterého se panicky bojí. Podle posledních průzkumů by se totiž občané ČR rozhodli pro Czexit. Jsme v parlamentu noví a ne vždy se všechno povede a tak media lačně recyklují do nekonečna všechny výroky, které se jim podaří zaznamenat a které lze zneužít a převrátit.

Nicméně jsem toho názoru, že i takový vývoj je běžný i v ostatních politických stranách, jen nejsou tolik ve středu zájmu mediálních fabulátorů.

J.Kobza