JUDr. Ondřej Veselý

  • SOCDEM
  • Písek
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.02.2018 16:03:22 - dinosaurus Rex

jednání o vládě

Dobrý den, je pravda, že ČSSD nepodpoří vládu, kde bude Babiš, který je trestně stíhán a nebo je to věc diskuze? Uvědomujete si, že jestli vás ANO smetlo jednou, když jste byli v převaze, nyní by vás rozmázlo jako nic? Na druhou stranu chápu, že se jednat snažíte na rozdíl od ostatních. Jen si nejsem jistý, zda na tohle voliči rychle nezapomenou a rozhodují bude, co dokážete a ve vládě, kde budete v naprosté menšině toho asi moc nedokážete a i to málo si pravděpodobně přivlastní pak zase ANO. PS: Jsem rád, že stojíte o diskuzi. V tom se Seďou rozhodně vyčníváte, a to myslím v dobrém. Stranit se lidem, nebo žít v nějaké bublině podle mě nové voliče neosloví.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.02.2018 18:32:17 - JUDr. Ondřej Veselý
 Dobrý den,
sjezd přijal usnesení, které je mi blízké, tedy "Ne vládě s trestně stíhanými osobami, podporované SPD". O konečném výsledku bude rozhodovat referendum. A podle nálad členské základny to zatím vypadá, že jakékoliv prolomení výše uvedených zásad povede k odmítnutí účasti ve vládě.
A děkuji za pochvalu :)