Václav Lysák

Člen OV KSČM Zlín
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2018 10:50:21 - X68jk

Člen strany

Můžete mi říct jak takový mladý kluk vstoupí do komunistické strany,vy jste si nezjistil co dělali komunisti po roce 1948? Vraždili lidi co s nimi nesouhlasili,KSČM není a nikdy nebude demokratickou stranou ! Je mi Vás líto chlapče.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.03.2018 0:35:33 - Václav Lysák
 Vážený uživateli X68jk, 
děkuji za Váš dotaz! 
Při výběru mé politické orientace mi KSČM připadala jako nejslušnější strana ze všech tehdy dostupných.Po podání přihlášky jsem se shledal s vysoce erudovanými lidmi v naší ZO (základní organizaci), kteří jsou vážení do dnešních dnů občany našeho města.
O událostech a procesech v roce 1948 jsem měl rozsáhlý výklad na základní škole. Tomu tématu jsme se věnovali snad delší dobu než 2. sv. válce. Já nepopírám, že se děly nepravosti, a dokonce s nimi také nesouhlasím, a je mi jich líto!Ovšem musíme myslet dopředu, ne se pořád vracet do roku 1948, 1968... Dovedete si např. představit, kolik lidí už má na svědomí tenhle režim? Kdo všechno neunesl, že se dostal na ulici, že přišel o podnik, ve kterém předtím pracoval třeba dvacet let.
Tuhle druhou stranu mince vidí málokdo. 
Jsem rád, že jsem členem KSČM, nelituji toho a vážím si toho!
S pozdravem  Václav Lysák