RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.03.2018 12:21:52 - Lulek z Bystřice

předseda komise GIBS

Dobrý den, vy hlasitě kritizujete ANO za to, že pomohlo zvolit Ondráčka předsedou komise pro kontrolu GIBS. Ale když sečtete poslance tzv. demokratického bloku kterým třeba argumentujete při rozdělování postů ve sněmovně, tak jich taky dost nehlalsovalo. V tom evidíte problém? Jinak jsem rád, že jste navrhli odvolání a doufám, že projde. Jen vadí vám Ondráček nebo jakýkoliv nominant KSČM na tuto funkci? A dotaz do třetice. Proč je hlasování tajné? Já jako občan mám přece právo vědět jak kdo hlasoval nebo ne?!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.03.2018 6:48:21 - RNDr. Jan Zahradník
 Vážený pane Lulku z Bystřice,

ptáte se mne osobně a já také osobně odpovím. Hnutí ANO skutečně významně pomohlo ke zvolení pana Ondráčka do funkce předsedy komise pro kontrolu GIBS. To se nedá najednou zapřít a pan Babiš se může ohánět nepřítomností některých poslanců ODS a dalších stran bývalého Demokratického bloku na hlasování, jak chce. Nakonec, kdyby se jejich přítomností kvorum zvýšilo, zajistil by Babiš další hlasy. V tuto chvíli, kdy píši tuto odpověď, čekáme na vyjádření pana Ondráčka. Prý by se měl své funkce vzdát. No uvidíme. Mně osobně vadí jakýkoli nominant KSČM na jakoukoli funkci a nehlasoval jsem pro něj v minulosti a nebudu hlasovat ani v budoucnu. Hlasování o osobních nominacích na funkce ve Sněmovně je tradičně tajné a podle mého názoru takové musí zůstat.

S pozdravem

Jan Zahradník