JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.03.2018 11:46:01 - jaroslav volny

Pane Ondráčku - jak se dívate na mlčeni min. vnitra

Zaznamenal jsem štvanici na vaši minulost, ač dle dostupných informací jste si plnil pouze služební povinnosti. Přesto se vůči Vaši dehonestaci neohradil ani neuvedl na pravou míru min. vnitra. Myslíte - že tuto nekomunikaci maji stávající policisté číst př. překládat takto - Zasáhneš na základě rozkazu proti skupině obyvatel která narušuje VP neb. se účastni nějaké nepovolené demonstrace budeš doživotně poškozován - štván. Nemůže toto způsobit rozkol v bezp. sborech. děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.03.2018 7:07:00 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,děkuji za zajímavý dotaz. To, že se neozval sám ministr vnitra chápu z objektivně známého důvodu a ani mu to nevyčítám, ale že mlčí vnitro a policie jako instituce může být do budoucna problém. Již dnes mám mnoho dotazů od policistů, kteří mají pochybnosti, jak se zachovat v případě podobného rozkazu. Ano, rozkol či spíše nejistotu do řad policie to přináší.Přeji klidnou neděli.Zd. Ondráček