JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.03.2018 15:01:32 - občan-tazatel

vedení KSČM

Reaguji na vaši odpověď zde: https://www.parlamentnilisty.cz/profily/JUDr-PhDr-Zdenek-Ondracek-Ph-D-32259/otazka/zamery-128763 Víte, i mě by zajímalo, proč nekndidujete na předsedu vy? A jakou máte vizi? Měla by KSČM podpořit vládu? To podle mě nejsou podle mě otázky, které jsou na místě a je normální, že se o ně přeci vaši voliči zajímají. Problém je, že mi u některých politiků přijde, že mlčí proto, že se bojí být se svým názorem být konfrontováni. A to je podle mě špatně. Voliči by měli být první, kdo by měl o krocích politiků vědět a ne se vše dozvídat jako poslední, až když je vše již upečeno a nic moc s tím nenadělá. Ještě mě napadá jedna věc, že by Filip mohl mandát obhájit a bojíte se to s ním rozházet. PS: Nemyslíte, že je škoda, že do volby předsedy nemohou zasáhnout vaši voliči?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.03.2018 7:50:02 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,o tom, kdo bude našim příštím předsedou rozhodnou delegáti sjezdu, tedy členové. Pokud o tom chce rozhodovat volič musí proto být našim členem. Znovu opakuji, že se jedná o vnitrostranickou záležitost a já svoji nominaci na předsedu strany velmi pečlivě zvážím a zhodnotím. Podle rozhodnutí pak na příslušných místech sdělím vše potřebné, včetně té vize. Věřte, že mi je celkem jedno jestli bych si to měl s někým uvnitř strany rozházet. Nejde totiž o pocity jednotlivců, ale stranu a její budoucnost jako celek.Děkuji za zájem a přeji hezký den.Zd. Ondráček