JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.03.2018 21:14:25 - lada51

Budu kandidovat na předsedu KSČM

Takže, pane Ondráčku. Moje přesvědčení, že jste mizerný diplomat, se jen potvrdilo. Vy jste navíc ještě neomalený. Moc jsem se ve Vás zklamal. Chtělo by to trochu více pokory, nemyslíte? Ale podle Vaší reakce na můj dotaz,Lada51, k tomu máte hodně daleko. Od roku 1975 volím komunisty, ale budu to muset přehodnotit. A to kvůli takovým jako jste Vy, Semelová, Dolejš a další. Jmenuji se Ladislav Kroc. Jen tak pro pořádek.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.03.2018 6:24:39 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den pane Kroc,když jako volič KSČM nedokážete rozpoznat, že diskutovat na toto téma zde a veřejně není na místě tak si o mě myslete, že jsem mizerný diplomat a neomalený. Já prostě vnitrostranické otázky neřeším veřejně, ale tam, kde se to má. Pokud to někdo dělá jinak tak se pak nemůžeme divit, že si nás média každou chvíli natírají a píší, jak se hádáme. Zajímalo by mě, zda by toto zde s Vámi řešil třeba předseda Filip? Přeji hezké pondělí.Mizerný diplomat a neomalený Zd. Ondráček