Tomáš Vymazal

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.03.2018 14:39:43 - Lulek z Bystřice

Tajné hlasování: Druhý dotaz

Dobrý den, asi ze mě nebudete mít radost, ale já tomu prostě nerozumím, i když jste se mě nesnažil nijak odbýt. Pokud zůstanu u vaší strany. Tak proč byste se měl bát, že budete za hlasování nějak diskvalifikován? To si umím představit v ANO, kde všichni musí skákat, jak Babiš píská, ale myslím, že u demokratických stran se počítá s rozdílností názorů a není na tom přeci nic divného. Nechápu, čeho by se tak politici demokratických stran měli bát? Mě prostě napadají jen voliči, před kterými se snaží svůj postoj skrýt anebo si snaží vždy nechat otevřena zadní vrátka – aby mohli říct, že hlasovali podle toho, jak to pro ně bude v daný moment přínosnější a pravdu se nikdo nikdy nedozví. Váš názor respektuji, ale nesouhlasím s ním. Člověk by měl jednat tak, aby se za to nemusel stydět a měl by být schopen svůj názor uhájit. Ostatně s tím, kdo nerespektuje jiný názor než ten svůj bych já osobně nespolupracoval

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.05.2018 0:10:24 - Tomáš Vymazal
Dobrý den, máte pravdu.
Už v návaznosti na váš první dotaz jsem se nad tím hlouběji zamýšlel a rozhodl se tajné volby již nepodporovat. Nadále už tedy budu hlasovat jen proti tajným volbám a ostatní strany a ostatní poslance nechám, ať si radí, jak umí.
Děkuji vám za váš původní dotaz. Asi by mi to bylo docházelo déle, kdybych na něj nemusel odpovědět.
S pozdravem
TV