Mgr. Ivo Pojezný

  • KSČM
  • Vyškov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.03.2018 18:01:20 - Motto-motto

Lže Rusko nebo my?

Nejpravděpodobnějším zdrojem smrtící látky typu Novičok je podle ruské diplomacie Česká republika, Slovensko, Británie nebo Švédsko. Myslíte, že je obvinění ČR oprávněné? Jsou proto nějaké důkazy? A pokud ne, nemělo by se to nějak řešit? Podle mě jde o dost vážné obvinění a nejde je podle mě jen tak přejít. Nebo jste jiného názoru?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.03.2018 9:36:50 - Mgr. Ivo Pojezný
Dobrý den.
Myslím si, že nikdo z běžných občanů nemá dostatek důkazů anebo alespoň přesných informací, jak se vše odehrálo. Dělat jakékoliv závěry v této chvíli znamená stát se užitečným idiotem ve hře propagandistů. Připadá mi to podobnou hru, která se odehrála před napadením Iráku, Libye, či bombardováním nevinných civilistů v Jugoslávii. V první řadě měly být předloženy důkazy o vině Ruska, což jsem nikde nezaznamenal. Já ctím presumpci neviny a rozhodně nemohu přistoupit na liché spekulace a konspirační teorie moudrých kritiků i z řad novinářů.