JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.03.2018 16:29:53 - doby

Omluvit se, by znamenalo přiznat vinu?

Podle časopisu Týden jste na Barandově řekl, že ,,Omluvit se, by znamenalo přiznat vinu“. Je tohle důvod, proč se vlastně komunisti nikdy neomluvili za zločiny, které spáchali? Je podle vás něco, za co by se komunisti u nás měli omluvit? Podle mě není žádný režim bez poskvrny, otázkou je, jak s tím špatným, kdo naloží. Dělat chyby je lidské, ale zapírat je, je pokyrtectví. Já dělal taky dost velké chyby, dokonce jsem přišel o manželku, ale já si to přiznám. Já třeba nechápu, jak někomu, kdo má rodinu může přijít jakokoliv ospravedlnitelné ubližovat druhým. Víte já si myslím, že kdo něco udělá, a pak mu to přijde normální, to udělá znovu a toho se bojím nejvíc. Jsem k vám upřímný a totéž čekám od vás. PS: Když u nás za komunistů nebyli svobodné volby, jak jinak než demonstarcí lidé mohli dát nejevo, že s politiky nesouhlasí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.03.2018 16:49:12 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,děkuji za Váš zájem o mě, ale já to považuji za uzavřenou věc a nemíním se k tomu více vyjadřovat. Nemám ani důvod se vyjadřovat za KSČM. Přeji hezký den.Zd. Ondráček