JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.03.2018 11:31:02 - Motto-motto

Jaké důkazy předložilo Rusko?

Víte mě vadí jedno. Když někoho z něčeho obviním, měl bych to dokázat ne naopak. Nebo máte jiný názor? Navíc Stropnický i Šlechtová řekli, že Rusko lže. Tak komu věřit? Jim nebo Rusku? Já se v tom možná stejně jako vy nevyznám, ale proto si myslím, že politici nemůžou jen tak něco plácnout, a toho se Putin vůči nám dopustil. Nebo předložil nějaké důkazy? Já o nich nevím a jestli vás chápu správně vy také ne.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.03.2018 12:19:26 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

ano máte pravdu a proto si i vzpomínám, jak Velká Británie obvinila S. Husajna z držení chemických a biologických zbraní, jak spolu s USA masivně bombardovala Irák a když tam dorazili experti nenašli tam ani čpavek. Nebo to bylo tenkráte jinak? Dnes tvrdí, že bývalého agenta otrávilo Rusko a snad i na přímý pokyn prezidenta Putina. Jen ten důkaz jsem zase žádný neviděl. Tedy zůstává zase jen tvrzení. Bombardování Ruska se snad nedočkáme.

Ale k podstatě. Rusko údajně řeklo, že by původ té látky mohl být mimo jiné v ČR. A mě osobně by tedy zajímalo, zda Československo nebo ČR tuto látku kdy v minulosti vyráběla, skladovala nebo byla nijak na našem územ a jak s ní bylo naleženo. A že něco řekl pan Stropnický a Šlechtová? A co jiného asi mají říci? Vrcholná politika je věc velmi složitá a jak jste shrnul, nerozumíme tomu ani jeden. Já jen vím, že politici často nemluví pravdu. Někdy záměrně někdy z neznalosti.  

Přeji hezký den.

Zd. Ondráček