Mgr. Richard Brabec

  • ANO 2011
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.03.2018 10:22:24 - Antihydra

Efektivita vynakládaných veřejných prostředků

Dobrý den pane ministře,

zcela konkrétně bych rád znal odpověď na to, co hodláte učinit s veřejnými dotacemi na kotle, zateplování budov, a které mají být investovány a ne házeny do černých děr.

Přidělujete dotace lidem, kteří zdaleka nezatěžují životní prostředí a ti, kteří ho znečišťují a je jich drtivá většina, mají vysoce energeticky náročné bydlení, tak si zásadně nemohou dovolit ani z poloviny spolufinancovat kupříkladu nákupy nízkoemisních kotlů, nízkoenergetických aplikací, protože prostě a jednoduše žijí " z ruky do pusy" .

Všeobecně lidé velmi dobře vědí, že ta údajně ""ekologická opatření"", dotace, prospívají zásadně výrobcům těchto produktů, ale zásadně neeliminují znečištění prachem, vysokou energetickou náročnost budov většiny lidí, kteří si nemohou dovolit spolufinancovat nízkoemisní, nízkoenergetická opatření a přitom to jsou lidé, kteří zanechávají nejvyšší ekologickou stopu.

Co s tím uděláte ?

Děkuji, stále ještě volič ANO...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.