JUDr. Ondřej Veselý

  • SOCDEM
  • Písek
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.03.2018 13:19:05 - marek kalivoda

Klíčová ministerstva

můžete mi vysvětlit co to podle vás je? V minulé vládě jste měli premiéra, ministryni sociálních věcí a jak jste skončili? Co jste prosadili? Myslíte, že důvěru voličů vám zajístí korýtka? Proč vstupujete dvakrát za sebou do stejné řeky?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.03.2018 20:15:12 - JUDr. Ondřej Veselý
 Dobrý den. Musím se přiznat, že obhajovat možný vstup do vlády se mi zrovna moc nechce, protože mám k naší účasti ve vládě velmi rezervovaný postoj. Nicméně na Vaše dotazy považuji za slušné odpovědět. Tedy:
1) za klíčová ministerstva považuji ty, přes které může hnutí ANO ovlivňovat trestní stíhání svého předsedy - vnitro, spravedlnost a finance a dále ta, kde se plní program naší strany - zejména sociální věci a zdravotnictví, ale také školství, místní rozvoj, či zemědělství;
2) prosadili jsme toho opravdu hodně a je zejména zásluhou ČSSD, že za poslední čtyři roky prudce roste životní úroveň obyvatel naší země. Že jsme se o tyto úspěchy nechali okrást A. Babišem a sami je nedokázali prodat, je věc jiná;
3) Ne, to si skutečně nemyslím;
4) Na to už jsem odpověděl v úvodu.