PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.04.2018 10:04:05 - Arnošt Hilfer

Česká televize a volby

Pane doktore, sledoval jsem poněkud nepřehlednou kampaň v veřejnoprávní České televizi. Nebylo znát, kdy bude jaký politik mluvit. Vaši kandidáti nebyli v živém vysílání vůbec. Kandidovalo 31 stran a televize si selektovala strany na tři skupiny. Ti co je moderoval Železný, pak ti co je moderoval Klepetko a pak ti, kteří se nedostali do vysílání vůbec. Jak se zachováte v příštích volbách? nemá volič právo vidět všechny kandidáty, tedy alespoń ty na prvních místech? děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.04.2018 19:13:41 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý večer,máte pravdu ve všem. ČT, ač jako veřejnoprávní, tedy placená všemi občany měla poskytnou stejný prostor všem kandidujícím politickým stranám. Místo toho protěžovala pouze deset z nichž se logicky devět dostalo do parlamentu. Navíc tam byli jenom nějací Realisté. Když si spočítáte prostor v ČT, na NOvě, Barrandově atd, pro současné parlamentní strany, tak se nemůžeme divit, že parlamentními staly.Co s tím do budoucna? Odpověď je jenom v lidech. Pokud budou jako tupé stádo volit jenom ty, které jim nadiktuje ČT a spol., tak se nic nezmění. Bohužel i PL se do té manipulující skupiny řadí, i když jsem si ze začátku myslel, že budou objektivní. Zmýlil jsem se.