JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.04.2018 12:08:06 - Dominik G.

Já pořád nechápu, proč my?

Takže u nás o zásadních otázkách rozhoduje jen menšina politiků a zbytek o jejich rozhodnutí nemá ani ponětí? A jaký je váš názor? Já nevím, odkud jed byl a podle mě je to nepodstatné. Důležitější je odpověď na otázku, proč by se ČR snažila zabít špiona, který s námi nemá nic společného? Proč touhle otázku nikdo neřeší? Protože tady je podle mě jádro pudla. Když vyrobíte zbraň, kterou někdo někoho zastřelí. Za čin je odpovědný ten, kdo vystřelí, ne kdo zbraň vyrobil. Myslíte, že ten, kdo látku použil skutečně můžeme být my? Dokáže mi někdo říci, proč bychom to dělali? A kdyby takový pokyn měl někdo vydat, kdo by to musel být?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.04.2018 13:37:57 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,jsem zastáncem toho, aby o důležitých otázkách vývoje a budoucnosti ČR mohli rozhodovat občané v referendu. Ale k podstatě vašeho dotazu. Nezaznamenal jsem nic o tom, že by někdo tvrdil to, že za smrt Skripala může ČR. Znamenal jsem však vyjádření, že látka novičok mohla být vyrobena klidně i v ČR, což se ukázalo jako pravdivé. Tuto látku vyrobit umíme. Přeji hezký denZd. Ondráček