JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.04.2018 14:32:56 - sosna

Spolupráce KSČM s SPD

Dobrý den, ráda bych se zeptal na váš názor na vyjádření pana Filipa ,že s SPS mate malo společného v programu a tak je lepší když ve vládě bude s ANO strana, které lidi dali stopku ve volbách ohledně jejich nekalých praktik ! Myslíte,že si tím zajistíte lepší výsledek u voleb ? Mám obavu , že spadnete ještě níž ,tím jak se zase kuklíte se stranami ,které jsou pro migraci a prodají naší zemi za dotační pobídky . Měla jsem ten dojem ,že jste se poučili ale smutné je váš opětovný strach jít konečně cestou pro lidi a ne se strachovat o to ,že kdyby jste udělali neuvážený krok ,tak by se ,,korýtka " nepodařilo obhájit . Nemyslíte si že stejná politika jakou má ANO vám ty hlasy nevrátí !! Je mě opravdu těžko z naší politické garnitury napříč politickým spektrem !

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.04.2018 14:05:31 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,hned v úvodu uvádím, že se jedná pouze o můj osobní názor. Vyjádření kolegy V. Filipa jsem neviděl a proto se mi to těžko komentuje a ani to komentovat nechci z důvodů stranické kolegiality. Co se týká otázek bezpečnosti, což je moje problematika, mám na mnohé oblasti obdobné názory jako kolegové z SPD. Stejně tak jsem pro referendum. O kritériích a oblastech je třeba vést politická jednání, ale věřím, že jsme schopni nalézt shodu. Jsou však i oblasti, kde se s programem SPD zásadně odlišujeme, ale to samé platí i pro Hnutí ANO. Osobně tedy říkám, že po krachu jednání ANO a ČSSD je třeba, aby Hnutí ANO vedlo nová politická jednání o podpoře své menšinové vlády od KSČM a SPD. Výsledkem má být programové prohlášení vlády na období do dalších voleb. V takovém prohlášení by byly oblasti, kde nalezneme shodu a jsem přesvědčen, že takové oblasti existují. Toto by pak bylo závazné pro všechny subjekty. Prioritou musí být stabilita a bezpečná budoucnost republiky. Přeji hezký den.Zd. Ondráček