JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.08.2012 17:11:38 - blade7805

Dobrý den,

vazeny pane Barto take mam spatnou zkusenost s proluxem a jejich nekalich praktik ktere provadi proti obcanum , neprehledne smlouvy,samovolne snizovani ceny ,mareni pri prodeji,neuskutecne prohlidky se zajemci,narokovani odmeny i kdyz nemovitost byla prodana jinou realitkou a dalsi vcetne poskozovani v prodeji a klamani pripadnych zajemcu . Nyni jsme podali zalobu na prolux za umyslne mareni v prodeji a poruseni smlouvy v nekolika bodech a dale jsme podali protest proti platebnimu prikazu kde narukuji odmenu za prodej nemovitosti (pozemku) ktery jsme prodali prez jinou realitku ...........rad bych se pripojil k vasi skupine proti proluxu Dekuji Prokis

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.08.2012 16:50:39 - JUDr. Vít Bárta

Vážený pane Prokiso, děkuji Vám za Váš zájem. Budu moc rád, když rozšíříte naše řady. Pro více informací, prosím, kontaktujte paní Glaserovou - předsedkyni sdružení Společná obrana. Kontakt na ni: s.glaserova@protipodvodnikum.cz.

Budu se těšit na spolupráci.

Vít Bárta