prof. Ing. Eva Kislingerová, CSc.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.04.2018 16:16:11 - lilien

Praha

Dobrý den, nezlobte se na mě, ale mě je nějaká čistička vcelku ukradená. Žádný rozdíl nevidím, ale co mě v Praze opravdu trápí je nedostatek bytů, které jsou navíc rapidně předražené. Co jste udělali pro lididobrého v tomto směru? Bytů je míň a míň a jsou dražší a draží a to nemluvím o přecpaných silnicích v Praze. To bydlení mě ale opravdu štve.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.04.2018 13:05:04 - prof. Ing. Eva Kislingerová, CSc.

 Vidíte a mě třeba také. A ještě mě třeba štve, že v našem domě na Vinohradech každou chvíli stojí u dveří Asiati s mobilem a hledají ten správný zvonek, ...

Co jsme udělali jak říkáte "lidodobrého"? Já osobně jsem v prvé řadě vystupovala proti privatizaci městský bytů, podle mě to není dobré pro město, pro lidi - nájemníky možná ano, ale ti byty obratem prodávají a co potom? Dobíhají poslední prodeje schválené ještě v roce 2012 a tím to snad končí...

Také jsem hned při nástupu do funkce založila Fond dostupného bydlení, kam jdou všechny peníze z prodejů bytových domů. Ty se totiž v minulosti projídaly v rozpočtu... Dnes máme asi 3 miliardy na bytovou výstavbu.

Nerada to říkám, ale problém, který popisujete je důsledek zelené politiky jedné strany a jedné paní kolegyně ... Nezbývá než doufat, že si to lidé v komunálních volbách uvědomí a podle toho rozdají karty.

Hezký den,

Eva Kislingerová