Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.04.2018 11:16:29 - charlii

vládní guláš

Dobrý den, já postupu ANO vůbec nerozumím. Před týdnem jsem tvrdili, že není možné dohodnout se s ČSSD a nejednou to je zase jinak? A to dáte ČSSD vše, co chce, což pro ni vzhledem k volebnímu výsledku bude dost výhodné? A nebo se stane premiérem někdo jiný než Babiš? A když jednání zas selžou, co bude pak? Domluvíte se se SPD? Třetina poslanců je údajně pro, i když se k tomu otevřeně bojí přihlásit, což dost zas dost politiku ANO v mých očích zpochybňuje. Jediný, kdo měl podle ,,koule" je Pelikán

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.04.2018 10:30:52 - Ing. Patrik Nacher

Hezký den,

i já si postoje pana Pelikána vážím. Občas jsme společně byli se svými názory v menšině, což je pozice, která není dlouhodobě komfortní. Já osobně jsem vždy upřednostňoval obsahovou středopravicovou koalici, kam bych KSČM ani SPD nezařadil. Vyřešit s ČSSD asi sedmnáct programových sporů, a dokonce i počet ministerstev, kdy hnutí ANO velmi ustoupilo, je nelehký úkol. Doufám, že sociální demokraté si uvědomují, jakého výsledku ve volbách dosáhli a tomuto výsledku uzpůsobí své požadavky. My jsme ukázali projev dobré vůle při sestavování Poslanecké sněmovny, kde jsme se dobrovolně nad rámec volebních výsledků vzdali různých funkcí, které by nám dle matematiky a statistiky příslušely a ono je evidentně vidět, že v politice se vděčnosti vůbec nedočkáme.


Patrik Nacher