JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.04.2018 14:33:41 - jaroslav volny

přímé referendum - výstup z násilnické organizace

P. Ondráček, myslíte, že vybombardováni zabití lidí v Sýrii, ze strany nato ( bez soudu a řádného prošetření ),nebude mit vliv, že se lid neobráti proti této společnosti? Vždyť nelze vyloučit, že chlor který údajně dle násilníka vraždil si do místa svých zbrojních skladů natahali sami. Útočili na podkladě informací, které již mnohokrát lhali - Jugoslávie, Irák,
Nemyslíte, že je nejvyšší čas nechat promluvid lid, zda si přeje být součásti, nebo stát při těchto zločinech, nato a usa. Přece 200 poslanců, 80 senátorů není víc jak národ. Potažmo když mezi touto špetkou jsou takoví jako kalousek, herman, bělobrádek, kteří sami jsou, nebo se paktují veřejně s darebáky?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.04.2018 20:17:43 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za dotaz. Myslím, že je obecně znám můj názor na NATO i naše členství v této organizaci. Jsem pro referendum a pokud by se hlasovalo o vystoupení z NATO hlasoval bych PRO. 

Zd. Ondráček