PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.04.2018 9:12:58 - Věra Kubíčková

Bída a exekuce bude lidi tlačit k volbě republikánů a komunistů

Dobrý den, bydlím na sídlišti a vidím propastné rozdíly mezi lidmi. Nenávist zaměstnanců vůči zaměstnavatelům, nájemcům vůči pronajímatelům, dlužníkům vůči dlužníkům a věřitelům. Někdy dochází i k přímým střetům na pracovišti a stále více se projevují rozdíly mezi třídami a vůbec sama existence tříd mě děsí. Jak vidíte vývoj situace v ČR? V případě vyhrocení špatné životní úrovně a předlužených rodin se patrně občané rozhodnou volit bu´d komunisty, nebo republikány. Počítáte i s touto variantou, že byste mohli sdílet sněmovnu s komunisty? Mezi lidmi totiž slýchávám často, že budou volit jednu, nebo druhou stranu, což se ale v posledních volbách nestalo. Myslíte, že následující volby dopadnou jinak?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.04.2018 19:06:10 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý večer,vaše analýza je naprosto správná a odpovídá tomu, co vidíme každý den kolem sebe. Rozhodně je lepší než všelijaké průzkumy a amalýzy zpracovávané agenturami.Přes minulý výsledek to rozhodně nevzdáme a budeme bojovat dál. To, co se kolem nás děje jen potvrzuje vlastně všechny naše názory a postoje z minulosti. Bohužel lidé si to dosud ne dost uvědomují i proto, že je kolem nás udržována skutečná informační blokáda, jakou nikdy nezažila žádná politická strana.Příšté volby uspějeme a to výrazně.Děkuji za obsáhlý dotaz.