Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.04.2018 12:20:20 - Lánský

Proč spolupracuejte s hnutím SPD?

Vám nevadí, jak je strana většinou lidí vnímána? Vždyť z vás má spousta lidí spíš srandu, hlavně z výroků některých vašich kolegů. Na kritiku reagujete vždy tak, že jde o spiknutí, ale jak dlouho myslíte, že si s touto ohranou písničkou vystačíte? Já bych tomu moc nedával. Že byste někdy získali více jak 50 % hlasů je dost nepravděpodobné, když s vámi ale nidko nechce jednat, jak vůbec chcete prosadit to, co chcete? A není to i vaše vina, že s vámi nikdo nejedná?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.04.2018 17:58:22 - Mgr. Jiří Kobza
Spolupracuji s SPD, které jsem spoluzakládal a pomáhal vybudovat. To, jak je naše hnutí prezentováno v čt, čro a některých dalších médiích nemusí vždy odpovídat tomu, jak jsme vnímáni mezi lidmi. V tom je totiž dost veliký rozdíl. Na sítích se nás snaží placení nebo naivní trollové zesměšňovat, ale už se jim to nedaří, tak falšují co mohou. Všiml jste si, že SPD vadí ve veřejnoprávních médiích víc než KSČM? Nenapadá vás, proč je tomu tak? Jde o to, že SPD je produktem a součástí celoevropského vývoje a jako takové nabývá na síle, zatímco komunistů je jenom pár. Když si přečtete náš program, zjistíte, že to co chceme, je založeno na poctivé analýze problémů které máme. Proto nás volilo tolik lidí. To, že s námi momentálně pod tlakem médií a pohrůžkou majdanu nechtějí vydírané strany spolupracovat na vládě, je dočasný jev. My jen tvrdohlavě zastáváme svůj program. Pokud byste chtěl udělat něco pro tuto zemi, SPD je dobré místo, kde se dá ledacos změnit.

J.Kobza