Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.04.2018 12:22:59 - Lánský

Proč spolupracuejte s hnutím SPD?

Vám nevadí, jak je strana většinou lidí vnímána? Vždyť z vás má spousta lidí spíš srandu, hlavně z výroků některých vašich kolegů. Na kritiku reagujete vždy tak, že jde o spiknutí, ale jak dlouho myslíte, že si s touto ohranou písničkou vystačíte? Já bych tomu moc nedával. Že byste někdy získali více jak 50 % hlasů je dost nepravděpodobné, když s vámi ale nidko nechce jednat, jak vůbec chcete prosadit to, co chcete? A není to i vaše vina, že s vámi nikdo nejedná?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.04.2018 9:10:14 - Ing. Radovan Vích
 Dobrý den,
vlastenecké hnutí SPD volilo 540 tisíc občanů a máme významné zastoupení ve snemovně a také v deseti krajských zastupitelstvech. Nálepkování extrémistů a nedemokratické strany atp. je součástí práce zprofanovaných médii a politiků z pidistran, které utržily v posledních volbách debakl. 
Hnutí SPD je připraveno jednat o případné podpoře menšinové vlády hnutí ANO složené z expertů, pokud budou naše programové priority součástí PP vlády.