JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.04.2018 15:28:20 - Haviř62

Pane poslanče

nelíbí se mě, že KSČM chce podpořit vládu ANO s prohnilou ČSSD, která deklaruje, že s SPD nic nechce mít. Jaký je Váš názor na podporu vlády ANO s ČSSD a proč socialisti tak odmítají SPD.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.04.2018 20:20:16 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý denděkuji za dotaz. Proč socialisti tak odmítají SPD nevím, to by měl být dotaz na ně. Můj názor na podporu vlády ANO a ČSSD jsem již sdělil a byl i zveřejněn. Nyní vyčkávám na personální složení možné vlády a programové prohlášení. Pak se rozhodnu zda vládu aktivně podpořím, umožním její vznik nebo budu hlasovat proti. Za sebe říkám, že primárně mě zajímá ministerstvo vnitra. Současný nestranický ministr Metnar má v tomto resortu znalosti a je to po mnoha letech ministr na svém místě. Pokud ho má nahradit kandidát z ČSSD budu chtít vědět, jakou má odbornost on. Budu trvat na již dohodnutých programových prioritách vnitra a navíc budu také požadovat deklaraci jejich podpory nejen od všech poslanců, ale zejména také všech senátorů ze stran vládní koalice. V minulém volebním období totiž poslanci ČSSD byli iniciátory a podporovali některé konkrétní zákony týkající se bezpečnosti a jejich senátoři pak hlasovali proti nim. A to měli svého stranického ministra vnitra. Těch pár let v politice mě naučilo, že věřit mnohým socialistům prostě nelze. Přeji hezký večer.Zd. Ondráček