JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.05.2018 21:19:22 - K.Zahradnik

Tento dotaz není dotazem na Vaší minulost ale pouze mě zajímá jak se cítí člověk s hlavou v písku.

Pane poslanče,
ještě před časem, jsem byl na Vaší straně, dokud jsem si nepřečetl několik Vašich odpovědí ohledně Vaší minulosti před listopadem 1989. Já osobně bych od Vás přijal jakoukoliv odpověď kromě té, kterou jste uvedl Vy - tedy žádnou ve smyslu, že do toho nikomu nic není. Já stejně jako naprostá většina lidí máme nějaká tmavá místa ve svém životě a odpovědi typu, že do toho nikomu nic není dáváme lidem, na kterých nám nezáleží, protože těm, o které stojíme se snažíme svůj postoj objasnit a to bez ohledu jestli nás pochopí nebo ne. U politika by to měli být jeho voliči. Vy jste strčil hlavu do písku a tím jste plivnul na všechny, kteří Vám drželi palce. Jak se můžete podívat svým voličům do očí když k nim nedokážete být upřímný? Nebylo by Vám lépe někde mimo politiku kde do Vašich postojů opravdu nikomu nic není?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.05.2018 7:32:36 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,děkuji za Vaše shrnutí co si myslíte. Nemám hlavu v písku a nemám ani tmavá místa ve svém životě. Ten obraz o mně vytváří dobře organizovaná skupina a samozřejmě média, která jsou hláškou troubou DemoŽumpy. Po přečtení Vašeho příspěvku přemýšlím, jaké mohly být Vaše ideály, když je tak snadno opouštíte. I tak Vám přeji vše dobré.Zd. Ondráček