JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.05.2018 22:43:18 - K.Zahradnik

Tento dotaz není dotazem na Vaší minulost ... II

Pane poslanče,
nezlobte se ale musím se ohradit proti Vašemu obvinění, že čerpám z nějaké DemoŽumpy a opouštím své ideály. Nejsem sice volič KSČM ale to neznamená, že jsem si Vás nemohl vážit. Oceňoval jsem Vaši odbornost, postoje a držel Vám palce při volbě na předsedu komise ale moji důvěru jste si zklamal sám svými odpověďmi zde na PL. Mě osobně bylo úplně jedno jestli se za své působení u VB stydíte nebo jste na něj hrdý ale hodně jste mě zklamal, když jste se k tomu odmítl vyjádřit. Já oceňuji lidi, kteří si za svými postoji stojí a to i v případě, že s nimi třeba nesouhlasím. Lidé mohou stát každý na jiné straně barikády a stejně si sebe mohou vážit. U politiků si cením hlavně transparentnosti a ta se mi u Vás po těch výše zmíněných odpovědí ztratila. Mějte se ve svém životě krásně a omlouvám se za tuto reakci ale já své ideály jen tak lehce neopouštím, pouze jsem Vám po Vašich vlastních odpovědích přestal věřit.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.05.2018 0:02:34 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

jsem rád, že jste si v tom udělal jasno a víte čeho si u politiků vážíte. Až budou mnozí jiní politici tak transparentní jako já a pod neustálým drobnohledem třeba bude v této zemi lépe. Bude to však chtít jinou optiku a změnu myšlení. A to jen tak nepřijde.

Přeji Vám vše dobré a třeba jednou pochopíte i Vy mě.

Zd. Ondráček